Tulevat tapahtumat

 23.4.2018 Kehtaamiskoulu

Feministinen ajatushautomo Hattu kouluttaa naisia kehtaamaan. ”Anna mennä”, on viestimme. Uskomme myös, että lempeys on radikaalia. Kehu ja kannustus auttavat kehtaamaan ja uskaltamaan. Yksin ei tarvitse uskaltaa, vaan toisiamme tukien löydämme tavan hypätä häpeän kynnysten yli!

Naisilla on kehtaamisen esteitä, joita koulutus auttaa tunnistamaan ja siten ehkä myös nauramaan niille: huomaamme, ettemme ole ainoita, jotka eivät kehtaa käyttää puheenvuoroa, pyytää rahaa työstä tai vaatia oikeuksiaan kuluttajana.

Koulu kestää kolme tuntia, jonka aikana tehdään kollaasi, opitaan tunnistamaan erilaisia kirjoitustyylejä ja löydetään ystävien kanssa nauramisen voima.

Hatun kouluttajat ovat: tohtori Saara Särmä, joka on kansainvälisen politiikan alaan kuuluvassa väitöskirjassaan kehittänyt kollaasimenetelmän. Kirjailija Rosa Meriläinen, joka on ammattikehtaaja ja lahjakas nauraja.

 

26.7.2018 Mamit Goes Metsä 4

Mamit menevät taas metsään!
Viimeinen ilmoittautumispäivä tähän 27.5.2018 eli nyt on aika laittaa lomatoiveet kalenteriin ja lähteä perheen kanssa metsään nauttimaan raikkaasta ilmasta hyvässä seurassa!
Ilmoittaudu täällä. 

 

4.8.2018 Turun Seudun Mamit goes Amazing Race 2018

Mamit järjestävät tempauksen Amazing Race tyyliin Turussa.